Despre noi

„Casa Sufletului”

Din iubire pentru oameni,”Casa sufletului” a fost creata pentru a veni in sprijinul persoanelor vârstnice. Design ul, ambientul, dotarea, inalta calificare a personalului cat si serviciile oferite fac din “Casa sufletului” un colt de rai pregatit sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.
Mirosul ierbii proaspat taiate te Îmbie de cum pașești in curte, constructia si amenajarea fiind finalizate in anul 2018.

Dispunând de o gradina frumos amenajata si foarte generoasa,pe langa linistea locului, veti mai gasi si umbra merilor, perilor, ciresilor, nectarinilor,prunilor, caisilor, a brazilor precum si parfumul a peste 50 de specii de trandafiri, zambilelor si a frumoaselor lalele.
Accesul facil si rapid(RATB 185) te indeamna la un program zilnic de vizite, sapte zile din sapte, “ Casa sufletului” fiind situata in Bucuresti, zona Prelungirea Ghencea. Camerele spatioase(30-40 m2) cu,2-3-4 locuri , cu o buna iluminare naturala, mobilier nou individual, paturi si saltele noi si confortabile, TV, AC,internet, grupuri sanitare dotate modern se regasesc in fiecare camera respectand normele sanitare si sociale in vigoare.Deasemenea, “ Casa sufletului” dispune de un cabinet medical,o biblioteca si o camera de zi pentru activitati social-recreative.

Îngrijire bătrâni la cele mai înalte standarde

Clienții noștri au lucruri interesante de făcut în fiecare zi: de la exerciții și mișcare la activități de grup, nu au timp să se simtă singuri.

Seri cu iesiri la teatru și cinema

Va punem la dispoziție multiple activități pentru rezidenții săi. Unele dintre acestea sunt teatru și cinema.

Cel mai bun loc, pentru cele mai bune zile!

Persoanele dragi vouă sunt ingrijite de un personal specializat cu atestare în domeniul socio sanitar.
Suna acum
Locatie